Kako odabrati zaštitarsku tvrtku?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
security

Pošto se jako dugo vremena bavim praćenjem stanja u zaštitarstvu, uvjeren sam da ga jako dobro poznajem. Poznajem i unutarnje odnose, tržište uslugama i sve druge relevantne pokazatelje. Dio toga je objavljeno ranije na blogu. Kako bih olakšao potencijalnim konzumentima usluga odabir, planiram rangirati zaštitarske tvrtke prema kvaliteti usluga i mnogim drugim pokazateljima koji su mi od ranije poznati, ali i iste nadopuniti anketom koju ću istima uputiti na popunjavanje. Nadam se dobrom odazivu. Ukoliko i bude odbijanja, posjedujem dovoljno podataka i saznanja da odgovorim na pitanje iz naslova.

Ipak, jedan video uradak, koji mi je dostavljen, odgodio je ovaj članak na neko vrijeme, jer se osjećam pozvanim da vam ga predočim. Pogledajte video i samo ocijenite da li se ovdje radi o nedoličnom ponašanju zaštitara AKD-a u banci ili ne.

Ja ću nastaviti prikupljati podatke i kada dovršim članak, za kojeg vjerujem da će vam biti koristan, objavit ću ovdje.

O meni

Preko 25 godina u policiji i to na najodgovornijim radnim mjestima, poput načelnika na 3 policijske postaje, šefa Odsjeka za suzbijanje razbojništva, te dugo godina kao načelnik kriminalističke policije u Zagrebu. Zbog iznimnih zasluga i uspjeha u radu  višekratno odlikovan od strane prvog Predsjednika RH dr. Franje Tuđmana.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Popularno na blogu

Nešto vas zanima?

Scroll to Top