Rezultati i iskustvo

O nama

ja-web

Darko Škender

Vlasnik i osnivač tvrtke proveo je preko 25 godina u policiji, gdje je počeo raditi kao inspektor. Bio je šef Odsjeka za suzbijanje razbojništva te načelnik na 3 policijske postaje u Zagrebu. Umirovljen je kao dugogodišnji načelnik Sektora za suzbijanje kriminaliteta PUZ-a. Za uspješan rad i posebne zasluge je višekratno odlikovan od strane prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Što je bilo dalje?

Po umirovljenju nastavlja djelovati kao savjetnik za sigurnost vlasnika tvrtke Sokol-Marić, radeći pri tome na usavšavanju metoda prevencije kaznenih djela, obuci zaštitara te zaposlenika novčarskih institucija. Radio je i u tvrtki Soboli, kao specijalni savjetnik.

Njegove usluge kao savjetnika koristile su mnoge Javne i privatne tvrtke, vezano za probleme sigurnosti osoba i objekata, edukacije zaštitara i djelatnika, probleme javne nabave i kartelskog udruživanja, curenja poslovnih informacija i dr. 

man

Naša vizija

Dugogodišnjim bavljenjem suzbijanja svih vrsta kriminaliteta, radeći kao savjetnik u drugim firmama, posebno dobrim poznavanjem prilika u zaštitarstvu, uočeno je da se događa da tvrtke koje traže usluge obično ne znaju što im treba, a tvrtke koje ih pružaju, rade to na neadekvatan način.Samo da prodaju opremu ili uslugu. Često sumnjive kvalitete i ponekad nepotrebnu, što se tiče opreme, dok su zaštitari, u pravilu, nedovoljno educirani, ne motivirani, posebno kada se radi o nekim specifičnim poslovima (novčarske institucije, pratnja novca i sl.).

Treba imati na umu da u RH djeluje oko 200 zaštitarskih firmi, koje jedne drugima spuštaju cijenu rada, dampingom.Ako se uzme u obzir da Hrvatska slovi za visoko korumpiranu zemlju, tu vidimo svoju šansu.
Naša vizija je prevencija bez korupcije i prevencija korupcije.

Pružiti klijentima sliku stanja njihovog sustava zaštite osoba, objekata, informacija, podići sustav zaštite na višu razinu, uz smanjenje troškova, što je moguće i to nam je višekratno uspjelo. Zato smo i 2011 godine osnovali tvrtku.

Kako nas ocjenjuju
Security Consulting 100%
Business Intelligence 85%
Edukacija 95%
Spriječeno kaznenih djela
Otkriveno počinitelja
Izrađeno krim. prosudbi
Educirano zaštitara
Scroll to Top