Rezultati i iskustvo

Darko Škender

ja-web

Vlasnik i osnivač firme, Sa preko 25 godina rada u policiji na naj odgovornijim radnim mjestima, poput načelnika na 3 policijske postaje, šefa Odsjeka za suzbijanje razbojništva, te kao dugogodišnjeg načelnika kriminalističke policije u Zagrebu, vlasnik i osnivač tvrtke je zbog uspješnog rada, višekratno odlikovan od strane prvog Predsjednika RH dr. Franje Tuđmana.

Po umirovljenju nastavlja djelovati kao savjetnik za sigurnost vlasnika tvrtke Sokol-Marić, radeći pri tome na usavšavanju metoda prevencije kaznenih djela, obuci zaštitara te zaposlenika novčarskih institucija. Njegove usluge kao savjetnika koristile su mnoge Javne tvrtke, vezano za probleme Javne nabave, curenja poslovnih informacija i dr. 

kolegij škender
man
Ukratko o nama

Naša vizija

Dugogodišnjim bavljenjem suzbijanja svih vrsta kriminaliteta, radeći kao savjetnik u drugim firmama, posebno dobrim poznavanjem prilika u zaštitarstvu, uočeno je da se događa da tvrtke koje traže usluge obično ne znaju što im treba, a tvrtke koje ih pružaju, rade to na neadekvatan način.Samo da prodaju opremu ili uslugu. Često sumnjive kvalitete i ponekad nepotrebnu, što se tiče opreme, dok su zaštitari, u pravilu, nedovoljno educirani, ne motivirani, posebno kada se radi o nekim specifičnim poslovima (novčarske institucije, pratnja novca i sl.).

Treba imati na umu da u RH djeluje oko 200 zaštitarskih firmi, koje jedne drugima spuštaju cijenu rada, dampingom.Ako se uzme u obzir da Hrvatska slovi za visoko korumpiranu zemlju, tu vidimo svoju šansu.
Naša vizija je prevencija bez korupcije i prevencija korupcije.

Pružiti klijentima sliku stanja njihovog sustava zaštite osoba, objekata, informacija, podići sustav zaštite na višu razinu, uz smanjenje troškova, što je moguće i to nam je višekratno uspjelo. Zato smo i 2011 godine osnovali tvrtku.

Kako nas ocjenjuju
Security Consulting 100%
Business Intelligence 85%
Edukacija 95%