Vi imate problem, mi nudimo rješenje

Područje ekspertize


Posjedujemo znanje, dugogodišnje iskustvo i kompetentnost za realizaciju svih mjera i radnji potrebnih da se zaštite tvrtke, a to su u pravilu sve, koje su izložene i najmanjem riziku te imju potrebu za stalnom analitičkom i informacijskom potporom u procjeni, prevenciji i otklanjanju značajnih i specifičnih rizika za sigurnost svoga poslovanja, koji se ne mogu smatrati uobičajenim rizicima poslovanja posebice kada se radi o novčarskim institucijama. Ovdje uključujemo i rizike mogućih kriminalnih napada, kao i sigurnost uprave.
Kroz 4 temeljna područja expertize (Business Intelligence, Security Consulting, Stručne analize, Headhunting), efikasno ostvarujemo sve zadane ciljeve.

Ostale usluge:

Zaštita i pronalazak svih ugroza intelektualnog vlasništva sukladno Zakonskim odredbama.

Ako su u pitanju snimanja kriminalističkih filmova ili TV emisija, često se javljaju problemi s autentičnosti sadržaja, postupanja i sl. Tu smo za vas, da našim iskustvom damo pravi i autentični savjet.

Razvili smo vlastitu metodu edukacije zaštitara i djelatnika novčarskih institucija

Imate problema s javnom nabavom? Došli ste na pravu adresu. Rješavamo probleme svih sudionika iste. Rezultati koje smo do sada postigli govore sami za sebe.

Provjeravamo učinkovitost i opravdanost postojećih mjera zaštite i predlažemo potrebna poboljšanja i smanjenje troškova

      Zašto odabrati nas?

  • Dugogodišnje iskustvo i rezultati rada su ono čime se ponosimo
  • Poznavanje problematike i personalizirani odnos prema klijentu
  • Uvijek na raspolaganju (24/7)
  • Stalo nam je do svakog klijenta
Scroll to Top