Ako imate problem, mi nudimo rješenje

Obratite nam se s povjerenjem

Usluge

crno-bijeli-sastanak

Security Consulting

 

 

 

Možemo vam pomoći stvoriti robusno sigurnosno okruženje s uslugama koje uključuju procjene prijetnji, pregled pravila i razvoj te strateško planiranje.

Savjetovanje

Odluke o sigurnosti koje danas donosite mogu odrediti sigurnost i otpornost vaše organizacije u godinama koje dolaze. Naše sveobuhvatne usluge sigurnosnog savjetovanja omogućuju vam da se osjećate više sigurni u aktivnosti koje poduzimate kako biste zaštitili obitelj, tvrtku, zaposlenike, operacije, objekte i imovinu.

Na primjer, postoje fizičke, operativne i kibernetske komponente za zaštitu intelektualnog i svakog drugog vlasništva. 

Pregledavajući sve sigurnosne izazove, D-ORBIS-ov stručnjak za sigurnost može vam pomoći da bolje spriječite, planirate i reagirate na prijetnje.

laptop-i-sat-dorbis
soba-za-sastanke

Sigurnosne prosudbe

 

Naši globalni sigurnosni konzultanti imaju desetljeća iskustva savjetujući privatne klijente i korporacije diljem industrije koje se kreću od gradnje, proizvodnje i prijevoza do obrazovanja, industrije i javnih poduzeća. Možemo vam pomoći stvoriti robusno sigurnosno okruženje s uslugama koje uključuju trenutačne i nove procjene prijetnji, pregled pravila i razvoj te sigurnosno  planiranje.

Na temelju najbolje testiranih metoda i iskustva u stvarnom svijetu, naš holistički pristup odražava međusobno povezanu prirodu današnjih poduzeća. To je klasičan slučaj u kojem je cjelina veća od zbroja svojih dijelova – integrirani sigurnosni okvir osigurava jaču i koherentnu zaštitu za ublažavanje prijetnji vašoj organizaciji.

 

Iskustvo ne možete kupiti, ali ga možete iznajmiti kod nas.

- Darko Škender

Business Intelligence

 

Što je Business Intelligence (BI)?

Poslovna inteligencija (BI) odnosi se na alate, tehnologije, aplikacije i praksu koja se koristi za prikupljanje, integraciju, analizu i prezentiranje neobrađenih podataka organizacije kako bi se stvorile uvidne i djelotvorne poslovne informacije. BI kao disciplina i kao tehnologijski upravljani proces sastoji se od nekoliko povezanih aktivnosti, uključujući:

 • Data mining
 • Online analitička obrada
 • Upiti
 • Izvještavanje
novine

Koje su koristi od BI?

 1. Ubrzavanje i poboljšanje odlučivanja
 2. Optimiziranje internih poslovnih procesa
 3. Povećanje operativne učinkovitosti
 4. Vođenje novih prihoda
 5. Stjecanje konkurentskih prednosti nad poslovnim konkurentima.
 6. Identificiranje tržišnih trendova
 7. Uočavanje poslovnih problema koje treba riješiti

.

Uloga BI

Glavna svrha poslovne inteligencije u nekom poslu je pomoći korporativnim rukovoditeljima, poslovnim menadžerima i drugim operativnim radnicima na poboljšanju i informiranijim poslovnim odlukama. Tvrtke također koriste BI kako bi smanjile troškove, identificirale nove poslovne mogućnosti.

D-ORBIS Consulting može pružiti prilagođenu implementaciju BI koja je čvrsto integrirana s vašim podacima o projektu, sigurnost i IT infrastrukturom.

 

Needucirani zaštitar

Pogledajte video

Play Video

U Rijeci, u poslovnici HP-a izvršen je oružani prepad. Zaštitar je bio u poziciji da, ako stoji ispred vrata u vrijeme kada se najčešće vrše razbojništva, vidi počinitelja, koji je bio maskiran i naoružan dugim oružjem, uđe u prostoriju, zaključa vrata i zove policiju.
No, on nije bio educiran, pa se odlučio na kraću štetnju oko objekta, gdje ga je uočio napadač, zarobio, uveo u prostoriju i razoružao.
Potom je otuđio veću količinu novca i udaljio se u nepoznatom pravcu.
Zato inzistiramo na specijalističkoj edukaciji zaštitara, jer se samo tako ove situacije mogu izbjeći.
Razvili smo vlastite metode edukacije, bazirne na našem dugogodišnjem bavljenju ovom problematikom, na našem znanju i iskustvu.

Scroll to Top